webzseb₪égbolt

Target: aznak megkaphatod a rendelésed

Az amerikai Target webáruház megkezdte az aznapi kiszállítást. 

A Target nevű amerikai áruházlánc még tavaly vásárolta meg a Shiptet, amely a csomagok kézbesítésére szakosodott cég, így 2019-től várhatóan még aznap megkapják a vásárlók a megrendelt csomagjaikat, írja az Origo.

A Shipt közleményben reagált a hírekre és meg is erősítették, hogy jövőre már aznap megkapják a csomagokat a Targetből rendelő ügyfelek. Hozzátették, hogy minden nagyobb kategóriából lehet termékeket rendelni, korlátozások nem lesznek.

illusztráció FORRÁS: AFP/GETTY IMAGES/JUSTIN SULLIVAN

A Shipt munkatársai a csomagokat összekészítés után átveszik a Targettől, majd akár egy órán belül el is juttatják azokat a megrendelőhöz.

A Shipt már elérhető 200 üzletben és 46 államban országszerte, de arról pontosan nem számolt be a vállalat, hogy mely városokba vannak jelen.

A mostani bejelentés jelzi, hogy egyre élesebb a verseny az Amazon, a Walmart és a Target között, győztesen pedig az kerülhet ki, aki rövidebb idő alatt képes leszállítani a rendeléseket.

A Shipt éves díja ráadásul csak 99 dollár, amely 20 dollárral olcsóbb, mint az Amazon Prime. Ugyanakkor a Prime tagok filmeket nézhetnek, zenéket hallgathatnak és olcsóbban juthatnak hozzá termékek sokaságához.

(Origo, 2018. december 19.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.