iparospiac₪próbafülke

Nyitogat a Decathlon

Két újabb üzletet nyit a Decathlon. 

A Decathlon Békéscsabán és Egerben nyitja meg újabb áruházait, a sportszerkereskedő ezzel már 23 egységgel lesz jelen Magyarországon, számol be a cég legújabb fejlesztéseiről a Világgazdaság.

A két új áruháznyitással a Decathon Magyarországon folytatja az elmúlt évek növekedését. A jelenleg 21 áruházzal rendelkező piacvezető sportszerkereskedő 2017 év végén Békéscsabán és Egerben nyit újabb üzletet. A békéscsabai áruház a Stop Shop bevásárlóközpont zónájában 1.450 m2-en nyitja meg majd kapuit, az egri egység 850 m2-es területe pedig a Tesco hipermarketen belül található majd meg.

A korábbi áruházak átlagos méretéhez képest az új üzletek ugyan kisebbek lesznek, de az internetes értékesítés révén a cég összes terméke elérhető lesz ezekben a városokban, akár közvetlen áruházi átvétellel is.

A jövőben további áruházak nyitását tervezi a Decathlon. Ezek helyszíne és ideje nagyban függ attól, hogy a hagyományos, fizikai kereskedelem helyét mekkora mértékben veszi át az egyre sikeresebb online értékesítés.

(Világgazdaság, 2017. szeptember .)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.