élelmiszeráruda₪fogadó

Jön a pizzás Little Caesars

A Little Caesars a világ harmadik legnagyobb pizzérialánca. 

A világ harmadik legnagyobb pizzérialánca, az amerikai Little Caesars pizzériát nyit Magyarországon.

A Little Caesars egy családi étteremként indult 1959-ben az Egyesült Államokban. Ma a márka egyet jelent a világ harmadik legnagyobb pizzérialáncával, amely ott van az USA összes államában és világszerte további 20 országban. Hazai piacán sorban kilencszer választották meg az amerikai gyorsétteremláncok között a legjobb ár-érték arányt kínáló hálózatnak. A Little Caesars európai hálózatot épít, melynek keretében Magyarországon és Lengyelországban alakít ki egységeket az étteremlánc, és meg is kezdte a franchise partnerek toborzását.

Egy átlagos Little Caesars pizzéria helyigénye 90-130 m2, de a koncepció akár 65 négyzetméteren is megvalósítható. A franchise együttműködéshez kapcsolódó költségek az egyszeri franchise díj - mely 20 ezer dollár az első, míg 15 ezer dollár minden további étterem esetében -, valamint a royalty (névhasználati) díj, ami a forgalom 6 százalékát jelenti. A franchise átadó folyamatos képzéseket, belsőépítészeti szolgáltatásokat és terveket, állandó termékmegújítást, hatékony marketing és üzletviteli támogatást is biztosít franchise partnerei számára. A Little Caesars emellett nyitott meglévő, a magyar piacon már működő helyi pizzériáknak, vagy más éttermeknek a márka-sztenderdeknek megfelelő átalakítására is.

A Little Caesars franchise jelentkezőkkel szemben elvárás a szolgáltatás, az étterem és vendéglátás ágazatban szerzett tapasztalat, ismerniük kell a helyi piacot, ahogyan az angol nyelv társalgási szintű ismerete is szükséges (elsősorban a franchise központtal és nemzetközi franchise partnerekkel a kapcsolattartás miatt), továbbá külföldi márka kötelékében eltöltött tapasztalat előnyt jelent.

A hálózat (melynek egységei 90 százalékban franchise rendszerben üzemelnek) olyan franchise partnereket keres Magyarországon cégek, vállalkozók személyében, akik bevezetnék a márkát - Európában elsőként - a magyar piacra.

Hazánkhoz legközelebb jelenleg Törökországban találunk Little Caesars pizzériát, ahol a márka óriási népszerűségnek örvend.

(Franchising.hu, 2017. január 9.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.