kirakatles₪plázarítus

Indul a kisboltos SkyCred törzsvásárló rendszer

A SkyCred a kis- és középvállalkozásokat, az akár egy, vagy csak néhány boltot üzemeltető kiskereskedőket célozza meg. 

SkyCred néven új, integrált törzsvásárlói rendszer indul Magyarországon, nyilatkozta a Világgazdaságnak a szolgáltatást fejlesztő cég ügyvezetője. Miskolczi József közölte: a SkyCred létrehozásával elsősorban a kis- és középvállalkozásként működő, akár egy, vagy csak néhány boltot üzemeltető kiskereskedőket célozták meg, akik ki szeretnék használni a törzsvásárlói rendszerek nyújtotta lehetőségeket, ám méretüknél fogva nincs esélyük arra, hogy akár saját rendszert fejlesszenek, akár valamelyik ismert, nagy hűségprogramhoz csatlakozzanak.

Miskolczi József elmondta: a rendszert – részben külső szakemberek bevonásával – több évig fejlesztették, a finanszírozást pedig részben saját, részben pályázati forrásból oldották meg. A Sky­Cred működése egyszerű: a hűségrendszer elindításakor a kereskedő megkapja a kártyaolvasó terminált és a kártyákat – utóbbiak érintőkártyák –, és a szerződéskötést követően használható is a rendszer. A működés közben keletkező adatokat felhőalapú tárhelyen őrzik, és folyamatosan hozzáférhetők.

A csatlakozó kereskedőknek számos előnyük származik a hűségprogram használatából: megismerhetik vásárlói körüket, felmérhetik vásárlási szokásaikat, statisztikákat készíthetnek, és – nem utolsósorban – számos csatornán közvetlenül elérhetik azokat a vevőket, akikkel kapcsolatban állnak. A vevők számára pedig a rendszerhez csatlakozó bármely boltban bármikor levásárolható hűségpont a legfontosabb előny, emelte ki az ügyvezető.

Miskolczi József tájékoztatása szerint a rendszert az október közepi Marketing Expón mutatják be szélesebb körnek, és az első szerződések megkötését követően el is indulhat a szolgáltatás. A középtávú terv az, hogy országszerte több ezer elfogadóhely csatlakozzon a programhoz: ez az ügyvezető szerint reális cél, hiszen a hazai kiskereskedelmi forgalom jelentős hányada a kisebb kereskedelmi egységekhez kötődik Magyarországon.

(Világgazdaság, 2017. október 16.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.