blokkk.com webzseb - hálóhon                                            HíRKIRAKATTMUSTRA

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________                                                                                                                                                                      ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Nyújtózkodik a Cipőpláza.hu

Más országokban Shuecocktail, pénzt ad neki a Perion. Jön a FoxPost is.

                                                                                                                                                   blokkk.com

A következő öt évben a régióban meghatározó szereplővé szeretne válni a cipő és táska e-kereskedelemben a Cipőpláza.hu, akinek működtetője a Montonelli Fashion Group Zrt. A terjeszkedéshez a Perion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-től kap pénzt. A webáruház 2008. óta tevékenykedik Magyarországon, emellett az üzemeltető cég a Shoecocktail elnevezésű internetes boltjain keresztül az elmúlt években megjelent Romániában, Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban, Szlovéniában és Horvátországban is. Emellett a Montonelli márka kizárólagos forgalmazói jogait is a kezében tartja. A Cipőpláza.hu termék- és márkaválasztékát idén is folyamatosan bővítik majd, így többek között Adidas és Levi’s termékek is elérhetőek lesznek a kínálatban, valamint megkezdődött a gyerekcipők árusítása is.

A Cipőpláza.hu mellett egyébként az elmúlt hónapokban a Perion másik meghatározó befektetése a szintén az e-kereskedelemhez kapcsolódó tevékenységű FoxPost volt. A hazai piacon új vállalkozás a plázákban és a hipermarketekben elérhető csomagautomata-hálózat lesz, az észt, a finn és az orosz piacok után lép színre Magyarországon.

 

A Peronion webes cipőáruháza így már több országban is megjelent, a FoxPost csomagautomaták telepítésének első hulláma pedig hamarosan befejeződik. A Perion az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap nyertes közvetítője, mintegy 4,4 milliárd forint tőkét fektet be a magyar gazdaságba. A társaság a nemzetközi terjeszkedésre képes, már működő közepes méretű cégeket, zöldmezős energetikai projektek piacra lépését, vagy kapacitásbővítését támogatja.

(Forrás: Világgazdaság, 2015. május 22.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blokkk.com Vissza: blokkk.com nyitóoldal Vissza: webzseb

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________