blokkk.com                                                           │ webzseb » hálóhon │                                                       │ hírkirakattmustra │         

 

Rányitott az Answear

A magyar piacra. Márkadömping az új webáruházban.

_________________________________________________________________blokkk.com

Új online multibrand áruház érkezett a magyar piacra november elején. A lengyel Answear a régióban már 130 millió ember számára kínál lehetőséget az online vásárlásra.


A 2011-ben alapított lengyel Answear.com hazájában elsőként nyitott multibrand online áruházat. A cég a meggyőző hazai sikerek után az elmúlt két évben a nemzetközi terjeszkedést tűzte ki célul. 2014. óta Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Ukrajnában lépett piacra, 2016. szeptemberében pedig a teljes értékesítésének már 52 százaléka a külföldi piacokhoz kötődött.

Az Answear.hu oldalon ruházati féleségenként több száz termék érhető el, a szállítási idő 2 nap és 10 ezer forint felett ingyenes. A termékek 30 napig küldhetőek vissza, minden darabra pedig 2 év minőségi garanciát vállal a cég.

A webáruház több mint 200 világmárkát forgalmaz, női, férfi- és gyermekruházati cikkeket, cipőket és kiegészítőket. A legnagyobb brandek mellett - Vero Moda, Adidas, Nike, New Balance, Levi's, Lee, Wrangler, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY - új lengyel tervezők márkái, például az Answear Rebelé is elérhető az oldalon.

(Origo, 2016. november 10.)

 

 

blokkk.com │                                                        webzseb │                                           f » blokkk.com │