blokkk.com                                               próbafülke » sportcipő                                               hírkirakattmustra

 

Feldobja áruházait az Intersport

A budaörsi Intersport áruház háromezer négyzetméteres lesz. Nekik jól jött a hideg tél, vitték a korcsolyát és a szánkót.

_________________________________________________________________blokkk.com

 

Több mint egymillió eurós (mintegy 308 millió forint) áruház-felújításba kezdett az Intersport Magyarországon. A sportszer-kereskedelmi hálózat magyar tagja 300 ezer eurós befektetéssel új arculatot ad szombathelyi áruházának, ezt követően több mint 700 ezer eurós beruházással megújítja budaörsi egységét, számol be a fejlesztési tervekről a Napi.hu.

 

A várhatóan március második felében Budaörsön újranyíló áruház alapterülete ezzel 800 négyzetméterrel 3000 négyzetméterre nő. Horváth Csobán, az Intersport Magyarország ügyvezetője kifejtette, hogy a legmodernebb kereskedelmi technológiák meghonosítása ellenére nem csökken, hanem már az újranyitáskor 10 százalékkal nő a munkavállalók száma, miközben a további felújítások is újabb munkahelyeket teremtenek országszerte. A cégnek jelenleg 180 alkalmazottja van.

A Magyarországon 14 áruházat üzemeltető üzletlánc számára kifejezetten előnyös volt a hideg tél, a téli sportszezonban közel 20 százalékkal növekedett a forgalom. A legnépszerűbb termékek a korcsolyák, szánkók, téli kiegészítők voltak.

Az Intersport a magyar sportszerpiacon a dobogó harmadik fokán áll a Decathlon és a Hervis után, 2015-ben 6,3 milliárd, 2016-ban 6,4 milliárd forint árbevétellel, 2017-re pedig 6,8 milliárd forint forgalmat vár.

Az Intersport Magyarország tulajdonosa az Intersport Austria. Az Intersport több mint 50 éves, nemzetközi franchise hálózatként indulva vált a világ legnagyobb sportszer kereskedelmi hálózatává, a világ több mint 40 országában, több mint 5.100 üzlete van.

(Napi.hu, 2017. február 13.)

 

 

blokkk.com                                                   próbafülke                                             fblokkk.com