kirakatles₪plázarítus

2017 turisztikai települése: Tiszafüred

De nyert az Utazó majom is. 2017-ben Tiszafüred lett az Év turisztikai települése, a békéscsabai Luxus Wellness Apartman az Év szállása és a Nyíregyházi Állatpark az Év turisztikai attrakciója. 

A Szallas.hu portál öt éve elindított versenyén az elismerések végső sorrendje 161.490 szavazat, 679.700 vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján állt össze, közölték a szervezők az MTI-vel.

A 2017-es Év szállása verseny bizonyítja, hogy az egyediség és mintaszerű működés nem mindig a mérethez és nagy szobaszámhoz köthető. A 2017-es Év szállása verseny abszolút fődíját elnyerő békéscsabai Luxus Wellness Apartman egyedi megvalósítása példaértékű lehet bármely kategóriában, amit a kimagasló értékelések is alátámasztanak - emelte ki Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője közleményükben. 

Az Év turisztikai települése díjat 2017-ben a Tisza-tó "fővárosa", Tiszafüred kapta. Tiszafüred mintapéldája, hogy képes összefogni az egész város az ideérkező vendégek kényelme érdekében. Ennek eredménye a kimagasló forgalomban és kiváló vendégértékelésekben is tetten érhető, Tiszafüred egy egész régiót tett újra vonzóvá - emelte ki Szigetvári József. 

2017-ben az Év turisztikai attrakciója a szavazatok közel felét elnyerő Nyíregyházi Állatpark lett. A 30 hektáros területen sokszínű állatvilág több mint 500 faja, és több mint 5.000 egyede él, melyek között olyan különlegességekkel találkozhatnak a látogatók, mint a fehér tigris, az afrikai elefánt vagy a jegesmedve.

Az Év konferencia hotele elismerést a herceghalmi négycsillagos Abacus Business & Wellness Hotel kapta.

Az Év szállása verseny 2016-ban bővült az ifj. Papp Imre-emlékdíjjal, amelyet újszerű utazási terméket bevezető személynek ítélnek oda. Az elismerést 2017-ben Tóth Ákos, az Utazómajom elindítója kapta a turizmus területén bevezetett merész, újító megoldásáért.

(MTI, 2017. november 30., fotó: tiszafured.hu galéria)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.