blokkk.com                                         │ butik pórázon » vásárlók utcája │                                             │ hírkirakattmustra │         

 

Mars: vissza

A Mars 55 országból hív vissza csokit.

__________________________________________________________________blokkk.com

A Mars 55 országra terjeszti ki visszahívási akcióját, amelynek keretében Mars, Snickers, Milky Way, Celebrations és Mini Max márkájú édességeket rendelnek vissza az üzletekből.

A Mars azért döntött az önkéntes visszahívás mellett, mert januárban egy német vásárló műanyagdarabkákat talált egy Snickers-ben, amelyek fulladást is okozhatnak.


A Mars Viersen-i üzemében naponta tízmillió darabot állít elő ezekből a most visszahívott édességekből, csokoládékból. A visszahívás a 2016. június 19. és 2017. január 8. között lejáró szavatossági idejű, a hollandiai Veghelben gyártott termékekre terjed ki.


Az érintett országok listáját még nem közölték, csak annyit tudni, hogy Németországon kívül Franciaország, Hollandia, Olaszország és Spanyolország is érintett, ugyanakkor az Egyesült Államokra nem fogják kiterjeszteni a visszahívást. A cégcsoport arról sem árult el részleteket, hogy hány szelet csokoládéjuk lehet érintett, továbbá ezek visszahívása mekkora költséget jelent majd számukra.

(Portfolio, 2016. február 23.)

 
 

blokkk.com │                                           butik pórázon │                                               f » blokkk.com │